super-smash-bros-a-nove-postavy
Novinka Super Smash Bros. a nové postavy

Super Smash Bros. a nové postavy

Marek Švrkala

Marek Švrkala

12. 6. 2013 13:08
Reklama

Jedním z nejzajímavějších titulů, jež na E3 oznámilo Nintendo, je bezesporu mlátička Super Smash Bros., která někdy v příštím roce vyjde jak pro Wii U, tak pro 3DS. Obě verze přitom budou propojeny, zatím ale přesně nevíme jak. Pokračování tradiční série, jejíž poslední díl – Super Smash Bros. Brawl – od nás v roce 2008 na Wiičku dostal vynikajících osm bodů, hodlá zaujmout především novými postavami.

Tradiční skvadru hrdinů Nintenda, jako jsou Mario, Donkey Kong, Bowser nebo Link, totiž premiérově doplní Mega Man. Modrý hrdina Capcomu na bojiště drtivě nastoupil už v prvním traileru, kde si můžete prohlédnout jeho speciální schopnosti. Nechybí ani psík Rush, a tak se na tohoto hrdinu velmi těšíme.

Dalšími novými postavami jsou Villager ze série Animal Crossing a trenérka z Wii Fit, která už také dostala vlastní trailer. Svými precizními pohyby a fitness cvičeními může nepřátele snadno zničit, což vtipné video dobře ukazuje. Villager zase dokáže sebrat a následně proti svým protivníkům použít prakticky cokoli.

Zatímco bojovníci v Super Smash Bros. budou na obou platformách stejné, grafickým zpracováním se obě verze výrazně odlišují. Tvůrci na 3DS zvýraznili kontury postav, aby byly lépe vidět. Handheld nabídne také exkluzivní levely, v nichž se postavičky střetnou. Některé z nových arén přitom budou založeny na handheldových titulech, kupříkladu The Legend of Zelda Spirit Tracks a Nintendogs. Podobně pak Wii U využije prostředí z her pro tuto platformu, a to vše v HD grafice, která nepotřebuje úpravy. Více se už dozvíte ve videu, které komentuje šéf vývoje Masahiro Sakurai.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama