rozhovor-s-donem-mattrickem-o-konektivite
Novinka Rozhovor s Donem Mattrickem o konektivitě

Rozhovor s Donem Mattrickem o konektivitě

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

12. 6. 2013 08:50
Reklama

Následující video zavání nejenom bulvárem, ale žel i solidní dávkou arogance vůči uživateli. To alespoň v přímém kontrastu s tím, co předvádí Sony. Jinak si snad ani nemůžeme vysvětlit politiku Microsoftu vůči uživatelům a budoucím (i potencionálním) majitelům konzole Xbox One.

Don Mattrick z Microsoftu má totiž jasno - pokud máte nulovou šanci být online, zůstaňte u Xbox 360, to je totiž offline zařízení. A je to také strašlivě nešťastný výrok a ač jsme zde všichni do jednoho již z definice fandové technologií a hraní všeho druhu a ačkoli Microsoftu nemůžeme a de facto ani nesmíme přát nic špatného, tak bychom docela rádi viděli negativní odezvu. Myslíme tím pochopitelně odezvu takovou, jež by donutila změnu postoje vůči nám všem, hráčům.

Tento malý klip je vyňatý z delšího rozhovoru v režii serveru GameTrailers, video přinášíme níže. A to rozhodně není ani dlouhé (8 minut) ani nezáživné, a nám tak nezbývá, než vám doporučit prohlédnout si rozhovor v celé své délce. Dozvíte se například, že nutná konektivita je volba návrhu celé konzole a rozhodnutí pro její implementaci padlo zkrátka pro dobro všech, a to i v rámci celkové funkcionality zařízení. Vzpomene si ještě někdo na SimCity?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama