quantic-dream-opet-ohromuji-tech-demem
Novinka Quantic Dream opět ohromují tech demem

Quantic Dream opět ohromují tech demem

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

12. 6. 2013 12:05 1
Reklama

Update:

Grafické orgie a mnohem více zákulisního materiálu přináší rozšířená ukázka The Dark Sorcerer - humorem i Wonderbookem správně říznutého technologického dema studia Quantic Dream. Pohleďte sami, těchto 12 minut stojí za to! A kdoví, třeba se časem dočkáme i návaznosti na nějaký titul!

Původní zpráva:

Tak nejen Beyond: Two Souls, ale ještě něco nám Quantic Dream kutí. Tedy snad. Pamatujete se ještě na casting k parádní avšak nepříliš úspěšné adventuře Heavy Rain sloužící jako technologické demo dnes pomalu do důchodu mířící konzole Playstation 3? A co takhle technologické demo o umělé inteligenci s milým defektem?

Zkrátka a dobře, poslední prezentace tohoto studia vedeného Davidem Cagem se nese ve stejném duchu. Tedy téměř - lehké sci-fi jsme tu měli, ale od pohledu čistokrevná fantasy? To je novinka!

A nechybí zde ani humor a žel ani nutná zmínka o tom, že opět koukáme jen na technologické demo. Nebo snad ne? Heavy Rain přeci také začal jako demonstrace síly nového hardwaru, víme? Avšak dost bylo slov, sledujte, komentujte, sdílejte! Tohle za to bez debat stojí.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama