peter-moore-o-budoucnosti-drm-i-bazaru
Novinka Peter Moore o budoucnosti DRM i bazaru

Peter Moore o budoucnosti DRM i bazaru

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

12. 6. 2013 16:30
Reklama

CEO Electronic Arts, Peter Moore, se rozpovídal v rozhovoru pro server Polygon na téma DRM a bazarový prodej - témata dnes tak aktuální a novými konzolemi hojně rozdmýchaná. Čtivo je to opravdu kvalitní, přinášející spousty zajímavých informací, a my vám přinášíme souhrn toho nejzajímavějšího, co v citovaném rozhovoru zaznělo.

Peter Moore o budoucnosti DRM i bazaru
i Zdroj: Hrej.cz

Moore předně popírá, že by za EA jakkoli (tvrdě) lobbovali nebo vůbec jednali za omezení bazarového prodeje. A nejen to. Peter jedním dechem dodává, že je fanouškem takto fungujícího ekosystému a dokonce si pochvaluje spolupráci s GameStopem (ne však tu bazarovou).

A ačkoli oficiální stanovisko, jak se bude EA stavět k benevolentní politice Sony (jež rozhodnutí ohledně DRM nechává na vydavatelích a vývojářích samotných) ještě neexistuje, tak tušíme, že příliš trpké nebude.

Máme zde totiž na druhé straně fakt, že EA zrušili online passy. A důvodem prý byla nespokojenost hráčů samotných. Je-li toto pravda, je nám zatěžko si pak představit, že by nyní EA zkoušela něco jakkoli agresivního.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama