akce-deadfall-adventures-odlozena
Novinka Akce Deadfall Adventures odložena

Akce Deadfall Adventures odložena

Marek Švrkala

Marek Švrkala

12. 6. 2013 11:19
Reklama

Pokud máte ve svém hledáčku dobrodružnou akci Deadfall Adventures, připravte si svůj herní kalendář, neboť společnost Nordic Games oznámila nové datum vydání pro PC a Xbox 360. Bohužel došlo k odložení o dva měsíce – zatímco před E3 byl ještě v plánu konec července, nyní bude hra uvedena na trh 27. září.

„Odložení na září je správným rozhodnutím. Díky němu jsme si jistí, že Deadfall Adventures pro hráče určitě bude hodnotným titulem,“ vysvětlil důvody, které vedly k odsunu hry, Reinhard Pollice z Nordic Games a upozornil, že jde o dosud nejambicióznější projekt jeho vydavatelství. Polské studio The Farm 51 chystá single-playerovou kampaň, multiplayerové bojové arény a také nově odhalení kooperativní survival mód.

„Přidání nového survival kooperativního módu rozšíří obsah, a to je pro hráče vždy vítaný bonus,“ řekl Wojciech Pazdur, šéf vývoje studia The Farm 51, a zdůraznil, že mód má přinést vyzývavou hratelnost. Více informací si můžete přečíst v naší předchozí novince, kde se dočtete, jak jsou v Deadfall Adventures zkombinovány akční a logické prvky. Nechybí ani informace o hlavním hrdinovi.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama