ubisoft-ukazal-nadejne-rpg-the-division
Novinka Ubisoft ukázal nadějné RPG The Division

Ubisoft ukázal nadějné RPG The Division

Marek Švrkala

Marek Švrkala

10. 6. 2013 23:43
Reklama

Ubisoft si stejně jako loni na E3 přichystal velmi příjemné překvapení, které odhalil v závěru své tiskové konference. Nově oznámeným titulem je postapokalyptické open-world online RPG Tom Clancy's The Division, které vyvíjí švédská pobočka Ubisoftu, studio Massive Entertainment. To se naposledy podílelo na kompetitivním a kooperativním multiplayeru povedené akce Far Cry 3.

Trailer, jímž tvůrci svou prezentaci uvedli, nejprve diváky lehce vystrašil tím, jak lehce snadno se v našem světě mohou přenášet nemoci. Hádáte správně, jedna z infekcí se ve hře bleskově rozšíří a pandemie způsobená teroristy změní celý svět. Ten na první pohled připomíná postapokalyptickou podobu Watch Dogs. The Division se odehraje v New Yorku tři týdny po vypuknutí zničující epidemie, kdy společnost už zkolabovala, a tak není nikde bezpečno. Navíc hrozí nejen následky nemoci a rozkladu společnosti, ale i lidé, kteří za ním stojí...

V tuto chvíli je v platnosti zákon Directive 51, který v roce 2007 zavedl George Bush. Podle Ubisoftu se v tuto chvíli aktivují spící agenti, mezi něž patří třeba vysloužilí policisté či hasiči. Jedním ze samostatně sloužících agentů se stanete vy a dostanete za úkol nastolit pořádek za každou cenu. Agenti mohou využívat rozhraní, které je podobné právě už zmíněným Watch Dogs. V rozhraní také budou vylepšovat své schopnosti. Dojde i na PvP souboje a klasickou akci v third-person pohledu s krytím.

Přikládáme trailer, v němž se dozvíte pozadí příběhu, a také téměř sedmiminutovou prezentaci přímo ze hry, kde se podíváte ke známému mostu v Brooklynu. The Division vyjde někdy v příštím roce pro Xbox One a PlayStation 4 a my se velmi těšíme na další informace.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama