playstation-4-pred-vanocemi-za-399-euro
Novinka PlayStation 4 před Vánocemi za 399 euro

PlayStation 4 před Vánocemi za 399 euro

Marek Švrkala

Marek Švrkala

11. 6. 2013 03:05 5
Reklama

Největší aplaus dne si v tiskových konferencích vysloužil Jack Tretton, prezident americké pobočky Sony. Ten totiž měl tu čest oznámit, že majitelé PlayStationu 4 budou moci své hry prodávat v bazaru nebo je volně půjčovat přátelům, což Sony vtipně glosuje v kratičkém videu. "PlayStation 4 ani nepřestane pracovat, pokud se během 24 hodin nepřihlásíte k internetu," doplnil Tretton. Jaký rozdíl oproti konkurenčnímu Xboxu One, který mnoho hráčů opačnými kroky rozlítil už v pátek.

Sony ale hráče také zklamala, a to oznámením zpoplatnění multiplayeru. Hra pro více hráčů bude přístupná pouze za měsíční poplatek v rámci služby PlayStation Plus. Členství však bude stát méně než 5 dolarů měsíčně, za což předplatitelé získají nejen možnost hraní multiplayeru, ale i různé další bonusy a výhody, jak dobře ukazuje následující obrázek.

PlayStation 4 před Vánocemi za 399 euro
i Zdroj: Hrej.cz

Další potlesk pak lidé ze Sony sklidili v závěru prezentace, kdy oznámili cenu – v Evropě bude nová konzole, pro níž je momentálně ve vývoji přes 140 titulů, na trh uvedena před Vánocemi, a to za 399 euro (zhruba 10 200 Kč). Konkrétní částku pro český trh ale zatím neznáme. Na závěr se podívejte na obrázky PlayStationu 4. Jak se vám líbí?

PlayStation 4 před Vánocemi za 399 euro
i Zdroj: Hrej.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama