co-maji-spolecneho-bay-a-warner-bros
Novinka Co mají společného Bay a Warner Bros.?

Co mají společného Bay a Warner Bros.?

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

11. 6. 2013 21:23
Reklama

Michael Bay se dal dohromady se skupinou Warner Bros.A tato dvě zvučná jména se nyní pouštějí na hráči těžko tolerovaný a někdy až příliš tenký led. Pracují totiž na filmové adaptaci jedné velmi slavné herní série - Ghost Recon z dílen francouzského Ubisoftu.

A Jean-Julien Baronnet, ředitel Ubisoftí pobočky zaměřené právě na filmovou produkci,se rozplývá nad faktem, že získali pro svoji důležitou značku takto zvučné jméno. Jistě je i záhodno podotknout, že to není poprvé, co se Michael ke hrám zpoza (virtuální) kamery přimotal - režíroval například televizní reklamu k Need for Speed: The Run, tu můžete vidět níže.

Bojíte se přehršle explozí? My rozhodně ano. Nicméně až tak hrozivé filmy Michael rozhodně netočí (a popravdě není úplně jasné, že bude opravdu na postu režiséra). Každopádně to nemůže být nikterak horší, než v případě herními zkušenostmi ostříleného veterána a borce jménem Uwe Boll. Ostatně, Michael se přímo na adresu Uweho před časem vyjádřil. A nutno podotknout, jeho výrok měl patřičnou šťávu! :)

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama