hrdina-lords-of-the-fallen-se-predstavuje
Novinka Hrdina Lords of the Fallen se představuje

Hrdina Lords of the Fallen se představuje

Marek Švrkala

Marek Švrkala

7. 6. 2013 16:52
Reklama

Polská společnost CI Games ještě před E3 ukázalo hlavního hrdinu chystaného RPG Lords of the Fallen. Podívat se zatím můžete pouze na Harkynovu tvář, přímo na výstavě bychom pak měli vidět celé tělo tohoto drsného člověka. Tvůrci budou v Los Angeles prezentovat gameplay ukázku, která by měla představit nejen samotného hlavního hrdinu, ale i jeho bojové mechaniky.

„Harkyn není váš obyčejný hrdina. Náš tým se snaží vytvořit odlišnou postavu a herní zážitek unikátní pro každého hráče spojený s objevováním tajuplného příběhu. Jsme nadšeni, že můžeme příští týden na E3 představit našeho hlavní hrdinu a pokročilé bojové techniky,“ říká Tomasz Gop, výkonný producent CI Games.

Hlavní hrdina Harkyn musí být mimořádně odolný, čeká jej totiž dobrodružství, v němž bude čelit zdánlivě nezastavitelným nadpřirozeným silám. Vaše postava se pochopitelně bude postupně rozvíjet, a to díky třem odlišným stromům schopností. Více se o Lords of the Fallen dozvíme příští týden. Toto third-person RPG je v plánu na příští rok pro PC, Xbox One a PlayStation 4.

Hrdina Lords of the Fallen se představuje
i Zdroj: Hrej.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama