300-heroes-aneb-kdyz-cina-neresi-licence
Novinka 300 Heroes aneb když Čína neřeší licence

300 Heroes aneb když Čína neřeší licence

Maggot

Maggot

7. 6. 2013 09:57
Reklama

Nemá smysl se bavit o významu a úspěchu MOBA her, ostatně, síla značek Dota a League of Legends mluví za vše. Rostoucí počet klonů a nových projektů nedává spát všem multiplayerovým maniakům, i přesto se ale chce Čína odlišit se svou záležitostí 300 Heroes.

Název hry leccos naznačuje - v tomto akčním online RPG si totiž zahrajeme za tři stovky hrdinů známých z celého světa, žánrů i jednotlivých odvětví moderní zábavy. Po tlamě si dávají například Shrek, Wall-E a Naruto. A jak je to s licencí, hm? Zase tak horké to nebude, lidé, kteří měli možnost si hříčku osobně ozkoušet, tvrdí, že jde o transformované League of Legends.

A to je ten problém, jde o absolutní klon, který si neláme hlavu s placením za licence postav. Aby také ne, projekt vznikl za podivných okolností, sám se ale prezentuje jako seriózní MOBA věc. Společnost Shenzhen ZQGAME Co., ltd. má velice dobré vztahy se samotnou čínskou vládou, díky čemuž jí leccos prochází.

Hádáte správně, hra je zatím dostupná pouze v Číně a na tom se v nejbližších letech nejspíše vůbec nic nezmění. Kdyby vás ale v LoLku sejmul Oslík, víte odkud vane vítr.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama