pes-2014-nevykopne-na-hristi-nintenda
Novinka PES 2014 nevykopne na hřišti Nintenda

PES 2014 nevykopne na hřišti Nintenda

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

5. 6. 2013 13:05
Reklama

Tak PES 2014 umí nejenom simulovat nervozitu hráčů, nově ale také budí reálnou nervozitu ve všech majitelích konzole Wii U. Konami totiž nově oznámilo, že PES 2014 na tuto konzoli nevyjde vůbec. Majitelé se tak budou muset spokojit pouze s dalším ročníkem FIFY.

Komunitní manažer Konami, Adam Bhatti, v odpovědi na dotaz fanouška odpověděl, že na Wii U verzi se nepracuje. Připomněl také, že nikdy nebyla skloňována a na přímý dotaz proč tomu tak je, odvětil malým zájmem ze strany samotných hráčů.

A zřejmě se není čemu divit - Wii U se zdaleka neprodává tak, jak by mohlo. Díky tomu je fanouškovská základna zkrátka příliš malá a zřejmě i s tak trochu jiným vkusem, co se samotného hraní týče.

A sluší se také dodat, že i ostatní k tomu přijdou zkrátka - vydání se nedočkají zřejmě ani konzole další generace, aktuální PES totiž míří pouze na Xbox 3630, Playstation 3, PC a PSP (čtete správně - ani Vitu nepotěšíme).

Uvidíme, zda majitelé ostatních zařízení o přijdou o něco hodného většího zájmu či nikoli. A jak jste na tom s virtuálním fotbalem vy? Máte rádi PES nebo raději něco ze stáje EA?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama