cesti-grip-games-odhalili-atomic-ninjas
Novinka Čeští Grip Games odhalili Atomic Ninjas

Čeští Grip Games odhalili Atomic Ninjas

Marek Švrkala

Marek Švrkala

16. 5. 2013 11:44
Reklama

České studio Grip Games, které je známé majitelům konzole PlayStation 3 například díky stolnímu fotbálku Foosball 2012 či portu rytmické arkády The Impossible Game, oznámilo svůj další titul. Atomic Ninjas je multiplayerová akční plošinovka určená jak pro PlayStation 3, tak pro handheld PlayStation Vita. Vlastníci těchto zařízení se mohou těšit na stylové 2,5D prostředí, v němž budou bojovat proti jiným hráčům, nebo proti botům.

Hra spoléhá na základní mechaniky střílení a skákání, avšak snaží se je obohatit o unikátní prvky. Tím hlavním by měl být fakt, že protivník nepůjde přímo zabít, ale budete jej muset zneškodnit využitím různých pastí, překážek a nástrah. Každá ze sedmi bojových arén proto má nabízet nepřeberné množství možností, díky čemuž mají vítězit ti nejzákeřnější a nejnápaditější ninjové.

Tvůrci z pražského vývojářského týmu přislíbili řadu herních módů, šest zbraní, osm různých superschopnosti a multiplayer v lokální i onlinové podobě. Na roztrénování by pak měla být připravena také single-playerová klání. Hra, která na síti PlayStation Network vyjde letos v létě (pro Vitu až na pozdim), rovněž využije spolupráci mezi PlayStationem 3 a Vitou, a to pomocí funkcím Cross Play a Game Continuation.

Pokud vás akční plošinovka Atomic Ninjas zaujala, mrkněte se na obrázky a na oficiální webové stránkyStudio Grip Games navíc slíbilo, že se od něj dočkáme odhalení dalších titulů. „Letos také ještě oznámíme několik nových her,“ upozornil nás Jakub Mikyska, šéf týmu, jenž sídlí v pražských Kobylisích.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama