obsidiani-pracuji-na-nove-hre
Novinka Obsidiani pracují na nové hře

Obsidiani pracují na nové hře

Ondřej Švára

Ondřej Švára

2. 5. 2013 15:51 2
Reklama

"Hledáme lidi s vírou v dobrá RPG, co jsou šmrncnutá akcí". I tak lze parafrázovat aktuální pracovní pobídku od Obsidian Entertainment, autorů RPG her jako Neverwinter Nights či Fallout: New Vegas.

A právě značka Fallout se jeví jako první možnost při hádání, co že to vlastně v Obsidianu vzniká. Studio o hře mluví tajemně jako o projektu pro novou hardwarovou generaci, která by měla míchat RPG prvky s akcí. A právě tomu by mohl odpovídat nějaký nový Fallout. Když nedávno šéf Obsidianu Feargus Urquhart mluvil o hrách, které by jednou rád nechal vyrobit, jmenoval například Fallout: New Vegas 2. Je to krycí jméno pro Fallout 4 vyráběný opět pod záštitou Bethesdy?

Zatím jsou to jen dohady, ale že Obsidiani skutečně připravují nějaké velké RPG, jasně deklaruje onen inzerát, ve kterém studio hledá designéra na skládání questů, skriptovaných sekvencí, bonusových výzev i jejich odměn a plusem v jeho životopisu má být zkušenost s pravidly dobrodružných her. Na novém projektu se prý pracuje již od loňského jara...

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama