novy-trailer-k-watch-dogs
Novinka Nový trailer k Watch Dogs

Nový trailer k Watch Dogs

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

30. 4. 2013 11:00
Reklama

Update 13:00: A vedle sexy traileru i odhaleného data vydání vám přinášíme také upřesňující zprávu lehce podvracející prohlášení dřívější. Fakta našeptávají, že Ubisoft skutečně nepovažuje PC za primární platformu.

Exkluzivitu si totiž zajišťuje Sony, a to nejen v podobě pár upravených proměnných v herních mechanismech (viz naše původní zpráva), ale i za pomocí extra stahovatelného obsahu dostupného skrze Playstation Network. Prodloužit herní zážitek by se měl zhruba o jednu hodinku herní doby a k dispozici bude po vydání hry. A to jak na Playstation 3, tak i na čtvrtou generaci této konzole.

Původní zpráva:

Watch Dogs je bez pochyb jedním z těch velmi očekávaných titulů dneška. Kombinace sandboxu, hraní si s technologickými hračkami a přetváření funkčního světa ve vlastní prospěch rozhodně působí jako lákavý recept pro mnohé z nás.

S radostí nám vlastní vám přinášíme nový trailer z této nadějně vyhlížející akce - vidět můžeme akci, boj, honičky městem, přestřelky i další mnohé, a to za doprovodu stylové a moderní atmosféru podtrhující hudby. A nejen to, čtěte dále.

Představujeme vám také ultimátní edici hry - takzvanou Vigilante edici. Ta vedle bonusové singleplayer mise obsahuje také soundtrack, čepici a masku Aidena Pierce. To všechno zahalené v úhledném a luxusním balení. Dostupnost na našem trhu je však otázkou. Hra má v Evropě vyjít 22. listopadu.

Nový trailer k Watch Dogs
i Zdroj: Hrej.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama