novy-batman-bude-mladsi-a-utocnejsi
Novinka Nový Batman bude mladší a útočnější

Nový Batman bude mladší a útočnější

Ondřej Švára

Ondřej Švára

29. 4. 2013 13:13
Reklama

Nové screenshoty a artworky se objevily na téma Batman: Arkham Origins. Nejde samozřejmě o nic menšího než o nové detaily k velmi očekávané akci s typickým hlavním hrdinou, kterého ale poznáte z úplně nové stránky.

Batman Origins sice uzavře aktuální batmanovskou trilogii, ale jen co do data vydání. Ve skutečnosti půjde o příběhový prequel, takže Batmana uvidíme mnohem mladšího a drzejšího než v pozdějších dílech a vzhledem k tomu, že ještě nepotkal nikoho, kdo by mu mohl silou a chytrostí konkurovat, bude v Origins spíš útočníkem než lovenou zvěří.

Na cestě za hlavním záporákem, jímž bude pravděpodobně Deathstroke, by si měl Batman pomáhat také zcela novým útočným manévrem, kdy je schopen po přesném označení vzdálenějšího nepřítele odhodit toho, kterého má zrovna po ruce a vyběhnout vstříc novému střetu.

Mezi méně pozitivní novinky patří to, že hlavního hrdinu už nebude dabovat Kevin Conroy. Jméno nového dabéra přitom tvůrci tají.

Batman: Arkham Origins vyjde 25. října na velké konzole a v podobě spinoffu Arkham Origins Blackgate také pro handheldy 3DS a PS Vita. I bez screeshootů již víme, že děj hry bude usazen do vánočního Gotham City.

http://www.hrej.cz/preview/batman-arkham-origins-4501/

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama