2k-games-ani-valve-nejedou-na-e3
Novinka 2K Games ani Valve nejedou na E3

2K Games ani Valve nejedou na E3

Ondřej Švára

Ondřej Švára

29. 4. 2013 09:11
Reklama

Minimálně dvě velké herní firmy nebudou mít svůj vlastní veletržní stánek na červnovém E3. Svoji neúčast potvrdilo Valve i 2K Games.

Firma Gabeho Newella zřejmě opět nehodlá ukázat nic, co by za vlastní vystavovatelský prostor stálo, což znovu víří spekulace o průtahu prací na Half Lifu 3. 2K Games zase řeklo, že chce věnovat čas spíše vývoji samotných her. V aktuální přípravě jsou například XCOM Enemy Unknown, The Bureau: XCOM Declasiffied a expanze pro Civilization V s názvem Brave New World či do nový obsah do Borderlands 2. O obrazové novinky se chce firma podělit s hráči na svých profilech v Twitch.tv a na Youtube.

2K Games ani Valve nejedou na E3
i Zdroj: Hrej.cz

Veletržní otazník zatím visí také nad účastí Rockstar Games, které mělo na E3 samozřejmě ukázat kupu novinek k připravovanému GTA V. Rockstar bude mít na výstavě určitě své lidi, ale zatím není potvrzeno, že by se na E3 firma prezentovala jako celek.

Skromněji pojme letošní E3 také firma Nintendo, která se vzdala tradiční tiskové konference a své hry bude představovat na jednotlivých stáncích. Tiskové brífinky tak zůstanou doménou Microsoftu, Sony,  Electronic Arts a Ubisoftu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama