sledujte-hrejtv-v-18-tydnu
Novinka Sledujte HrejTV v 18. týdnu

Sledujte HrejTV v 18. týdnu

Tomáš Krajča

Tomáš Krajča

28. 4. 2013 12:53
Reklama

Bohatý a pestrý bude program Hrej TV i v 18. týdnu roku 2013. Co všechno jsme pro vás připravili? V pondělí odstartujeme zlehka - v 15:00 vás čeká retro let's play, v němž se tentokrát podíváme na DOSovou klasiku jiného žánru. Sportovní arkádu Ski or Die si od 15:00 zahraje Tomáš Krajča a ukáže vám její skvělý a nezapomenutelný soundtrack i pestré disciplíny.

V úterý od 18 hodin budeme vysílat tradiční vidcast, tentokrát věnovaný sérii Call of Duty. O její historii, milnících a kvalitách si budou povídat Jarda Möwald, Petr Strecker a speciální host z řady profi hráčů, takže se můžete těšit na debatu o všech aspektech milovaného i nenáviděho "codka".

Ve čtvrtek od 17 hodin se dočkáte dalšího vysílání první hodiny hraní - v pořadu Hrajte s námi si vezme Zdeněk Princ na paškál Far Cry 3: Blood Dragon a ukáže vám, zda je tenhle potrhlý datadisk plnohodnotnou a zábavnou střílečkou.

Vedle živých vysílání pak budeme připravovat i další pořady. Čeká vás tak pochopitelně tradiční páteční hPod a také videorecenze Dead Island: Riptide. Sledujte Hrej TV, čtěte Hrej.cz a bavte se s námi!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama