nintendo-na-e3-bez-velke-konference
Novinka Nintendo na E3 bez velké konference

Nintendo na E3 bez velké konference

Marek Švrkala

Marek Švrkala

25. 4. 2013 10:01
Reklama

Zatímco Microsoft a Sony na letošní ročník E3 chystají bombastické akce plné představování nových titulů, Nintendo zůstane v pozadí a tradiční velkou konferenci tentokrát vynechá. „Na letošní E3 nebudeme představovat žádný nový hardware, takže budeme hlavně oznamovat software a ukazovat jej lidem. Zaměříme se zejména na tituly pro Wii U, o něž se zajímá řada lidí. Promluvíme o hrách, které chystáme na letošní rok a návštěvníci si je budou moci zahrát. Rádi bychom je letos prezentovali trochu jinak,“ sdělil v informacích pro investory prezident Nintenda Satoru Iwata.

„Místo velké konference plánujeme uspořádat několik menších akcí, které budou zaměřeny výhradně na naši herní nabídku pro americký trh. Přichystáme uzavřenou akci pro americké distributory a další prezentaci s hratelnými ukázkami určenou především pro západní média,“ doplnil Iwata a ještě upozornil, že Nintendo dále pravděpodobně uspořádá konference Nintendo Direct pro další oblasti světa. Těšit se můžeme na představení her jako Pikmin 3, Wii U Fit, The Legend of Zelda: Wind Waker a nových dílů v zavedených sériích Mario a Mario Kart.

Krok Nintenda nás trochu překvapil. Myslíte si, že se tato japonská společnost obává, že by zůstala ve stínu konferencí Sony a Microsoftu, a proto raději velkou konferenci úplně zrušila? Nejde o chybný krok, kterým může Nintendo ztratit publicitu ve velkých neherních médiích?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama