microsoft-predstavi-novy-xbox-21-kvetna
Novinka Microsoft představí nový Xbox 21. května

Microsoft představí nový Xbox 21. května

Marek Švrkala

Marek Švrkala

25. 4. 2013 08:09
Reklama

Microsoft novou generaci konzole Xbox představí za necelý měsíc. Americká společnost totiž novinářům ohlásila, že 21. května ve své centrále v Redmondu uspořádá „speciální odhalení, na němž bude představena nová generace konzole“. Novou generaci hraní, TV a zábavy (tento termín Microsoft opět zdůrazňuje) by měl společně se svým týmem ukázat Don Mattrick, jeden z prezidentů Microsoftu. Sledovat jej bude moci celý svět včetně vás – akce totiž bude přenášena online přes internet či Xbox Live.

Více detailů z oficiálních míst zatím nemáme – můžeme tak vzít zavděk pouze spekulacemi. Ty nedávné se už potvrdily, vždyť datum 21. května zveřejnil už na začátku dubna známý bloger Paul Thurrott. Ten dále spekuloval o cenových variantách konzole, nutnosti připojení k internetu a závislosti konzole na speciálně upravených Windows 8. O tomto operačním systému se pak diskutovalo i minulý týden, takže je jeho použití velmi pravděpodobné.

Na oficiální potvrzení spekulací si ale budeme muset ještě počkat. Připomeňme, že 19 dní po představení konzole se v Los Angeles uskuteční tradiční výstava E3, kde by měl Microsoft na představení nového zařízení navázat a ukázat celou plejádu her. Květnová konference se tak bude točit především kolem odhalení hardwaru a jeho možností, červnová pak kolem her. Doufejme, že se dočkáme i nějakých zajímavých překvapení.

Microsoft představí nový Xbox 21. května
i Zdroj: Hrej.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama