atmosfericka-plosinovka-se-zaplatila
Novinka Atmosférická plošinovka se zaplatila

Atmosférická plošinovka se zaplatila

Ondřej Švára

Ondřej Švára

23. 4. 2013 06:56
Reklama

Na Kickstarteru rozhodně není lehké prorazit. V záplavě různě pochybných projektů si lidé mnohdy nevšimnou něčeho skutečně zajímavého. A zajímavá je rozhodně 2D plošinovka nazvaná Buddy and Me.

Vyniká ručně malovaným grafickým stylem a díky efektu svítících paprsků doslova dopuje diváka pozitivní energií. Když se podívám na screenshoty, jako bych se díval z okna na slunečné jarní ráno.

Atmosférická plošinovka se zaplatila
i Zdroj: Hrej.cz

V Buddym je také kus historické kooperační plošinovky Boy with his Blob. Hlavní hrdina je totiž malý chlapec, kterého inteligentně doprovází kamarád. Cosi, co vypadá jako hodně najedené morče, bude s klukem kooperovat a pomáhat mu přes překážky, které by sám nezvládl. Zvířátko má navíc citlivý nos na nebezpečí, takže může chlapce včas upozorňovat. A pokud jde o efekty, může si ho hodit na hřbet a prolétnout se rojem bonusových hvězdiček.

Buddy and Me se na Kickstarteru i přes relativní ignoraci nakonec zaplatilo a ačkoliv získaná suma v hodnotě dvaačtyřiceti tisíc dolarů není nijak závratná, studiu Sunbreak prý na dokončení díla bude stačit. Buddy vyjde v červnu na platformě iOS a android.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama