vznika-valka-motorkarskych-gangu
Novinka Vzniká válka motorkářských gangů

Vzniká válka motorkářských gangů

Ondřej Švára

Ondřej Švára

16. 4. 2013 12:00
Reklama

Road Redemption. To je název nových arkádových závodů, které odkazují na někdejší zábavu s Road Rash. Hra se uchází o pozornost na Kickstarteru a zatím vysbírala čtvrtinu požadované částky.

Studio DarkSeas Games pojmenovalo svou motorkářskou hru mírně jinak, neboť licenci na Road Rash drží Electronic Arts. Přesto by se novinka měla starému ježdění docela podobat. Alespoň svým naturelem, kdy sice jezdíte na motorkách, ale často si připadáte spíš jako v bojové hře. Rozseknutí soupeře katanou mluví za vše.

Ve hře ale bude samozřejmě i spousta jiných zbraní, především střelných, které vám ovšem nepomohou s automatickým zaměřováním. To prý ve hře nebude. Při vší divokosti chce totiž Road Redemption zůstat v určitých odhledech realistické, což dokládá i zakomponování komplexního fyzikálního modelu.

Silnou pozici bude mít ve hře multiplayer, ve kterém hráči budou formovat vlastní motorkářské gangy a vyrážet do střetů s konkurencí. A protože žádný gang nepřežije jenom z řezání toho druhého, budou se přepadávat konvoje, vykrádat herny, zkrátka na každé štaci se půjde po kořisti.

Road Redemption vyjde na PC, Mac a Linux, ale zatím neznámo kdy.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama