zombie-akce-state-of-decay-v-cervnu
Novinka Zombie akce State of Decay v červnu

Zombie akce State of Decay v červnu

Marek Švrkala

Marek Švrkala

15. 4. 2013 10:45
Reklama

Fanoušci zombie akcí se jistě těší na Dead Island: Riptide a The Last of Us. Dalším titulem, který by tito hráči měli zařadit do svého hledáčku, je State of Decay. Tato dosud spíše nenápadná survival zombie akce vyjde v červnu tohoto roku pro Xbox 360, PC verze by pak měla následovat někdy poté. Single-playerová hra, která přinese otevřený dynamický svět, chce zaujmout důrazem na celou skupinu přeživších.

Hráč totiž nebude pouhým jedním hrdinou, ale celou skupinou přeživších, mezi nimiž bude moci přepínat podle toho, kdo bude pro daný úkol vhodný. „Každý z přeživších má vlastní schopnosti a osobnost, které se mění a postupně vyvíjí. Pokud zrovna nebudete za přeživšího hrát, bude jednat samostatně díky umělé inteligenci,“ píší tvůrci na stránkách. Vedle likvidování nemrtvých a hledání zdrojů v okolí budete také opevňovat svou základnu tak, aby odolala nájezdům útočníků.

Přestože by tomuto konceptu dobře seděl multiplayer, v této verzi hry nebude. Vývojáři ze studia Undead Labs ale chystají multiplayerového nástupce State of Decay (zatím známý jako Class4), který se zaměří právě na hru pro více hráčů. Přikládáme trailer, jenž ukazuje, jak bude v sandboxovém herním světě obtížné přežít. Můžete se na něj podívat i v dnešním slavnostním režimu videokazety.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama