prispejte-na-budovani-zabavnich-parku
Novinka Přispějte na budování zábavních parků

Přispějte na budování zábavních parků

Marek Švrkala

Marek Švrkala

15. 4. 2013 12:26
Reklama

Americká společnost Pantera, která vedle vývoje různých simulátorů horských drah pracuje i na vlastním enginu a na lékařském využití her, odhalila Theme Park Studio. Jak už název napovídá, jde o simulátor stavby zábavního parku, v němž budete ve 3D režimu budovat horské dráhy a další atrakce tak, aby co nejvíce pobavili návštěvníky.

Theme Park Studio je ve vývoji už několik měsíců, nyní však tvůrci chtějí využít Kickstarter, aby získali prostředky na bezproblémový finiš prací. „Naším cílem bylo sjednotit naše nástroje a technologie do výkonného simulátoru stavby zábavního parku, v němž by hráči měli plnou kontrolu nad svými výtvory. Máme skvělý engine a vyspělou sadu nástrojů, které jsme používali pro náš interní vývoj. Rádi navrhujeme horské dráhy a zábavní parky, takže je to pro nás skvělá příležitost,“ uvedl Steve Fielding, prezident Pantera Entertainment.

V Theme Park Studiu tak navrhnete a postavíte vlastní zábavní park. Jakmile do něj pustíte návštěvníky, budete je moci sledovat a také navštěvovat atrakce spolu s nimi. Tvůrci pravděpodobně nemají ambice přidat různé strategické aspekty, takže uvidíme, jak bude zábavné návštěvní park provozovat. Pokud tvůrci seženou potřebných 80 tisíc dolarů, dočkáme se hry už v létě.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama