mickey-se-vrati-v-remaku-stare-hopsacky
Novinka Mickey se vrátí v remaku staré hopsačky

Mickey se vrátí v remaku staré hopsačky

Marek Švrkala

Marek Švrkala

15. 4. 2013 20:06
Reklama

Po uzavření studia Junction Point se zdálo, že myšák Mickey se vydal na herní odpočinek. Není tomu tak, Epic Mickey totiž není jedinou značkou, v níž oblíbená postava Walta Disneyho účinkuje. Další titul má pod palcem Sega, která se rozhodla připravit remake plošinovky Castle of Illusion Featuring Mickey Mouse. Ta se poprvé objevila na konzoli Sega Genesis/Mega Drive v roce 1990.

Nyní hra, jejíž novou verzi chystá australské studio Segy, vyjde na PC, Xbox 360 a PlayStation 3, a to někdy v létě tohoto roku. Hráči se tak opět mohou těšit na příběhovou linku, v níž se Mickey pokusí zachránit Minnie ze spárů zlé čarodějnice Mizrabel. Hra bude předělána z gruntu, všechny scény tak budou vytvořeny nově a těšit se prý můžeme rovněž na skvělou grafiku v 2,5D podobě a dále nové herní prvky.

Vše by ale mělo být věrné originálu a jeho specifickému kouzlu. Sega proto spolupracuje s šéfem vývoje původního titulu, takže by se v nové verzi prý měly objevit i prvky, které na počátku devadesátých let museli vývojáři oželet kvůli výkonu tehdejších konzolí. Přikládáme video z verze pro PlayStation 3.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama