ubisoft-chysta-plosinovku-se-smouly
Novinka Ubisoft chystá plošinovku se Šmouly

Ubisoft chystá plošinovku se Šmouly

Marek Švrkala

Marek Švrkala

11. 4. 2013 17:43
Reklama

Na letošní léto se do kin vedle letadýlek od společnosti Disney chystají také Šmoulové, a to v rámci rodinné komedie The Smurfs 2, v níž se animovaný film pojí s hraným. Snímek do kin doprovodí rovněž hra, kterou ve spolupráci se studiem WayForward (aktuálně dále např. Ducktales Remastered) chystá Ubisoft. Těšit se mohou fanoušci modrých skřítků na PC, konzolích Xbox 360, PlayStation 3, Wii a Wii U a v trochu jiné verzi i na Nintendu DS.

The Smurfs 2 je dobrodružná plošinovka, v níž se fanoušci setkají se známými postavami a lokacemi z filmu, jako je New York City nebo Paříž, ale i do pro hru exkluzivních lokací – arktické tundry nebo džungle plné lávy. To vše hráči prožijí buď samostatně pouze se svým Šmoulou, nebo i s dalšími třemi parťáky v kooperaci. Pouze na Wii U a jeho GamePadu se pak bude moci připojit i pátý hráč se svým hrdinou.

Každý ze šesti hratelných Šmoulů přitom má unikátní schopnosti, jež jistě ve 30 levelech v boji s Gargamelem, Azraelem a jinými bossy či obyčejnými nepřáteli pořádně využije. První trailer naznačuje, že půjde o klasickou z boku viděnou plošinovku, které Ubisoft rozhodně umí kvalitně udělat. Snad se mu to podaří i tentokrát. The Smurfs 2 vyjde někdy v červenci, tedy ještě před startem filmu, jež se do kin dostane na začátku srpna.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama