mrknete-na-zabery-z-dlc-pro-dishonored
Novinka Mrkněte na záběry z DLC pro Dishonored

Mrkněte na záběry z DLC pro Dishonored

Marek Švrkala

Marek Švrkala

11. 4. 2013 15:52
Reklama

Fanoušci mimořádné stealth akce Dishonored jistě už napjatě očekávají vydání druhého rozšíření, které má jako DLC The Knife of Dunwall vyjít už příští týden. Dnes Bethesda vydala trailer, v němž ukazuje, co hráče v očekávaném balíčku vlastně čeká. Opět půjde o vyhledávání různých lidí a jejich tiché odstraňování ze světa za využití různých speciálních schopností.

Hlavním protagonistou DLC však není Corvo, nýbrž jeho nepřítel, a to zabiják jménem Daud – samotný vrah císařovny. Ten se se svým činem, jenž ho dohání k urputnému přemýšlení, po šesti měsících rozhodne vypořádat po svém – pomocí nabroušeného nože a nadpřirozených triků zabije kupu nepřátel.

DLC The Knife of Dunwall se objeví na digitálních distribučních sítích pro PC, Xbox 360 a PlayStation 3 16. dubna, a to za 10 euro, případně 800 Microsoft bodů. Majitelé konzole PlayStation 3 na balíček tradičně budou muset čekat o den déle. na závěr ještě připomínáme, že nejde o posledi rozšíření. Daud by se měl vrátit ještě v jednom balíčku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama