chysta-se-remake-sci-fi-akce-flashback
Novinka Chystá se remake sci-fi akce Flashback

Chystá se remake sci-fi akce Flashback

Marek Švrkala

Marek Švrkala

11. 4. 2013 13:04
Reklama

Remaky úspěšných klasických titulů jsou stále v kurzu, což dokládá i čerstvé oznámení, s nímž přispěchal Ubisoft. Ten se totiž rozhodl přetvořit do moderního kabátku z boku viděnou sci-fi akci Flashback, která poprvé vyšla pro Amigu v roce 1992. Na jejím remaku pro PC, Xbox 360 a PlayStation 3 se podílí i pět původních vývojářů, což by mělo zabránit nevhodným úpravám. Hra si prý zachová ducha originálu a zároveň i díky Unreal enginu 3 naplno využije výkon dnešních zařízení.

„Příběh je věrný původnímu scénáři, všechny postavy a jejich nepřátelé jsou zpět. Hra byla vylepšena a modernizována, hráči se také mohou těšit na objevování různých aspektů herního světa, které původní Flashback přehlížel,“ tvrdí francouzské vývojářské studio Vector Cell, které je známé díky hororu Amy.

„Hratelnost by měla být v duchu moderních trendů dynamičtější, stejně tak bude současnosti odpovídat i přístupnost, protože původní design by dnes byl považován za příliš náročný. Rovněž představíme nový systém zkušeností a uprgadů,“ doplnili tvůrci, čímž fanoušky originálu možná trochu znepokojili. Vývojáři si ale věří: „Celkově jsme mimořádně spokojeni. Cítíme, že se nám povedlo vzít duši Flashbacku a přenést ji do nového těla.“

Vydání hry, v níž se hlavní hrdina Conrad pokusí zachránit svět před mimozemšťany, se dočkáme letos v létě.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama