gamestick-je-odlozen-na-cerven
Novinka Gamestick je odložen na červen

Gamestick je odložen na červen

Ondřej Švára

Ondřej Švára

10. 4. 2013 10:50
Reklama

Minikonzole GameStick vyjde později, než se předpokládalo. Konkrétně na konci června a to prý kvůli nečekané popularitě projektu, který si díky štědřejšímu financování na kickstarteru mohl dovolit několik drobných vylepšení.

A jisté zpoždění přinese i zvýšení objemu výroby. Jestliže byl totiž původně GameStick určen pro kusovou výrobu v objemu několika tisíc konzolí, teď jde podle výrobce PlayJam až o několik desítek tisíc kusů. Je to proto, že si Gamestick úspěšně zajistil distribuci do 27 obchodních řetězců a jen britské Gamestop a Game mají dohromady přes pět tisíc poboček.

Devkit GameSticku si do dnešního dnes objednalo asi šest set vývojářských studií. Jim naštěstí přijde včas, asi koncem dubna.

Konzole Gamestick vyjde ve čtyřech barevných provedeních a dostane slot pro MicroSD karty. Co se týká konstrukce, je doslova handheldovou minikonzolí, protože se vejde do kapsy. Aby ne, když je velká jako herní gamepad a také se mu podobá. Po revizi designu však vypadá o něco ergonomičtěji než dřív, viz obrázky níže:

Gamestick je odložen na červen
i Zdroj: Hrej.cz

Gamestick je odložen na červen
i Zdroj: Hrej.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama