batman-se-odhaluje-na-screenshotech
Novinka Batman se odhaluje na screenshotech

Batman se odhaluje na screenshotech

Ondřej Švára

Ondřej Švára

10. 4. 2013 08:13
Reklama

Nový Batman je realitou. Prequel s podtitulem Arkham Origins vyjde na PC, konzole a handheldy 25. října letošního roku a že nejde o hloupý žert, dokazuje sada prvních screenshotů. Mrkněte na ně v galerii. Obrázky, na kterých vidíte cosi jako pseudo 3D plošinovku patří handheldovému portu se samostatným názvem Black Gate. Bude připraven jak pro PS Vitu, tak i pro Nintendo 3DS.

O Arkham Origins postupem času pronikají na veřejnost další nové informace. Ty poslední hovoří například o tom, že prostředí hry bude podobně otevřené jako starší Arkham City a rozdělí se na dvě základní oblasti: na Starý a Nový Gotham. Prvně jmenované teritorium bude mapou Arkham City z doby, než se stalo vězením pod širým nebem a Nový Gotham má přinést vcelku klasickou architektu prošpikovanou vysokými mrakodrapy a temnými uličkami. Díky novému Gothamu bude Origins de facto dvakrát větší než Arkham City.

Co se týče spinoffu Blackgate, jeho příběh bude bezprostředně navazovat na události z velkého Origins, což je chytrý scénáristický tah, který vás možná donutí koupit obě verze. Batman se v handheldovce ocitne ve vězení Blackgate a to zrovna, když v něm propuká povstání. Technicky se bude jednat o plošinovku s 3D efekty.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama