prvni-gameplay-zabery-z-krvaveho-draka
Novinka První gameplay záběry z Krvavého draka

První gameplay záběry z Krvavého draka

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

9. 4. 2013 14:30
Reklama

Update 16:30: Tak to vypadá, že uniklé gameplay záběry mají dohru více než zajímavou. Zatím vše totiž nasvědčuje tomu, že distribuční kanál Ubisoftu, uPlay byl hacknut (jak jinak než z Ruska). Mnozí šikulové donutili aplikaci pomocí exploitu myslet si, že vlastní i ještě nevydaný Blood Dragon. doma to raději nezkoušejte - není pochyb, že Ubisoft si na takové účty následně posvítí.

A co víc, hra je údajně ve zdánlivě kompletním a zcela hratelném stavu. Pro zajímavost přidáváme ještě jedno video a spekulaci ohledně data vydání - dočkat bychom se měli údajně počátkem května.

Navzdory tomu, že první střípky o Far Cry 3: Blood Dragon začaly na veřejnost unikat právě prvního dubna, tak se o apríl skutečně nejednalo a my vám teď se vší pompou přinášíme první (neoficiální a uniklé) gameplay záběry ze hry.

Far Cry 3: Blood Dragon se vydává za spin-off ke svému velkému bratříčkovi. Odehrává se zhruba v osmdesátých letech minulého století, kde v severní Americe zbídačené atomovou válkou ovládáte budoucnost bojišť - kybervojáka ne nepodobného Van Dammovi a jeho univerzálnímu vojákovi.

A jakkoli to všechno může vypadat ujetě a šíleně, tak by hra mohla fungovat jako skvělá a odlehčená parodie všech těch velkých akcí nehrajících si na nic menšího než na záchranu všeho lidského.

Kombinace komiksového vyprávění, pastelových barev, osmdesátkové atmosféry a stylové budoucnosti roku 2007 se tváří jako nápad dostatečně šílený na to, aby to mohlo vyjít, co říkáte?

Koukněte a posuďte sami, my jsme každopádně zvědaví, s jakými dalšími materiály se Ubisoft Montreal vytasí příště. Jen to s tou stylizací nepřehnat!

První gameplay záběry z Krvavého draka
i Zdroj: Hrej.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama