pokracovani-batmana-ve-velkem-stylu
Novinka Pokračování Batmana ve velkém stylu

Pokračování Batmana ve velkém stylu

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

9. 4. 2013 15:47
Reklama

Sranda stranou, další Batman je skutečně na spadnutí. Ovšem zas tak rychlý pád to ještě nebude, nicméně předešlé spekulace se ukazují jako pravdivé - další Batman nese podtitul Arkham Origins a skutečně bude prequelem. Během následujícího měsíce bychom se měli dočkat podrobného představení v exkluzivním podání Game Informeru.

Mrknout se zatím můžete na obálku Game Informeru, video přetékající nadšením dvojice redaktorů a první obrázky. Ve hře bychom se měli chopit ještě nevycválaného Batmana, kterak potkává své úhlavní nepřítele poprvé v historii. Už aby to tu bylo!

Nutno však dodat, že o next-gen zatím řeč není - hra má vyjít 25. října, a to na Wii U, Playstation 3, Xbox 360 a na stolní počítače.

A nejenom to! Aby nebylo těch létajících myší málo, Batman Arkhamský se dočká i první handheldové inkarnace -  Batman: Arkham Origins Blackgate bude titulem pro 3DS a PS Vitu navazujícím na události velkého titulu a vyjít má ve stejný den. Že by další potencionální trhák pro skomírající platformu?

Pokračování Batmana ve velkém stylu
i Zdroj: Hrej.cz

Pokračování Batmana ve velkém stylu
i Zdroj: Hrej.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama