xbox-se-odhali-koncem-kvetna
Novinka Xbox se odhalí koncem května

Xbox se odhalí koncem května

Ondřej Švára

Ondřej Švára

8. 4. 2013 14:19
Reklama

Známý bloger Paul Thurrott se rozepsal na téma nový Xbox. Přináší tak svou stotisící spekulaci o microsoftí konzoli, jejíž zdroj a tedy věrohodnost už tentokrát ani nelze určit. přesto si zesumírujme, co vše Thurrott o novém Xboxu ví nebo si alespoň myslí.

Tak konzole se prý představí 21. května. Na tento termín se totiž prezentace posunula z původně avizovaného čtyřiadvacátého dubna.

Za druhé bude Xbox nabízen ve dvou cenově odstupňovaných variantách zhruba od šesti do deseti tisíc korun. Jak je z čísel vidět, ke zlevňování nové technologie oproti té staré (jak to bývá dobrým zvykem u aut) nejspíš nedojde. NA trhu bychom měli nový Xbox čekat v listopadu

Zatřetí Thurrott souhlasí s vizí neustálého připojení Xboxu k internetu a začtvrté zmiňuje závislost konzole na speciálně upravených Windows 8. Samozřejmostí je již dříve odhalená podpora Blu-Ray disků

A zaposlední - Microsoft by měl ještě v průběhu letošního roku vydat další odlehčenou verzi starého Xboxu 360 pod krycím jménem Stingray. Mělo by jít o stodolarovou konzoli, která by tedy nejspíš konkurovala Ouyi a jí podobným krabičkám.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama