na-novem-xboxu-si-bez-site-neskrtnete
Novinka Na novém Xboxu si bez sítě neškrtnete

Na novém Xboxu si bez sítě neškrtnete

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

5. 4. 2013 08:41 41
Reklama

Server Kotaku přišel s velmi zajímavou zprávou pocházející z vlastních zdrojů - nový Xbox zřejmě bude muset být neustále online. Bez připojení k internetu si zřejmě nespustíte ani hru.

Pecka, že? Rozčilení nezná mezí, diskuzní fóra se hemží vyděšenými i rozčilenými výkřiky a korunu tomu nasadil youtuber jménem Francis - jeho video překypující láskou k Microsoftu můžete shlédnout pod textem. Reakce k pokukání.

Přerušení internetového připojení naštěstí nemá být problémem, tedy alespoň za předpokladu, že výpadek nepřekročí délku tří minut. Inu, pro leckteré české poskytovatele je to docela výsměch, že? Nemluvě o připojeních mobilních.

A aby toho nebylo málo, tak zde máme i neoficiální vyjádření kreativního ředitele Microsoft Studios - ten si sice z humbuku dělá na jednu stranu na svém Twitteru srandu, ale na tu druhou v rozčilení dodává, že internet je úžasný a není důvod si jej nepořídit. Zvláštní, apríl už je snad za námi, že? Nicméně, vše je zatím nutno brát s rezervou a počkat si na oficiální představení nového Xboxu. K tomu by mělo dojít během května či maximálně během nadcházející E3.

Na novém Xboxu si bez sítě neškrtnete
i Zdroj: Hrej.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama