novy-king-s-quest-od-telltale-nebude
Novinka Nový King’s Quest od Telltale nebude

Nový King’s Quest od Telltale nebude

Marek Švrkala

Marek Švrkala

4. 4. 2013 13:48
Reklama

Přestože společnost Telltale Games před dvěma roky oznámila, že oživí slavnou fantasy a dventurní sérii King's Quest, nakonec k tomu nedojde. Důvodem je prý fakt, že studio Telltale aktuálně nemá kapacity, aby zvládlo vývoj King's Questu a dalších projektů, jako je The Walking Dead nebo Fables.

„Ačkoli tady v Telltale máme sérii King’s Quest velmi rádi, můžeme potvrdit, že už na této značce nepracujeme. V loňském roce jsme zkoumali možnosti spolupráce na produkci hry s third party vývojáři, nakonec jsme se ale rozhodli nic neoutsourcovat. Jaké plány dále má Activision se značkou King’s Quest nevíme,“ řekl Steve Allison, viceprezident Telltale Games.

Je tak možné, že se nějakého návratu série King’s Quest dočkáme přímo od Activisionu. Naznačil to alespoň Paul Trowe, který nyní dělá HD remake adventury Leisure Suit Larry in the Land of the Lounge Lizards. Vývojář přemýšlel, že by se společně se známou designérkou Robertou Williams (autorka King's Questu) někdy později mohl vrhnout také na remaky série King’s Quest. To se ale nezdá pravděpodobné.

„Mluvil jsem s chlapci z Activisionu a ti řekli, že na ni zapracují sami,“ uvedl Trowe. Uvidíme tedy, zda se nakonec nějakého návratu do malebného království Daventry dočkáme přímo od Activisionu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama