novy-xbox-gamepad-se-prilis-nezmeni
Novinka Nový Xbox gamepad se příliš nezmění

Nový Xbox gamepad se příliš nezmění

Ondřej Švára

Ondřej Švára

3. 4. 2013 09:30
Reklama

Nepříliš mnoho změn zřejmě v budoucnu zaregistrujeme u gamepadu pro nový Xbox. I když ještě nebyl odhalen (stejně jako samotná konzole), je téměř jisté, že se svému předchůdci bude velmi podobat. Tvrdí to utajený zdroj z Microsoftu. Firmě prý současný ovladač připadá natolik dobrý, že by bylo netaktické nějak dramaticky měnit jeho design a interface.

Prototyp nového ovladače již mají v ruce někteří developeři a říká se, že je o něco menší než stávající kus. Stále však například obsahuje dva analogové kloboučky a má i postejnavě rozložená akční tlačítka včetně centrálního "home" knoflíku a d-padu.

Podle dostupných informací ale nový xboxový ovladač nebude mít narozdíl od konkurence zWiiU a PS4 žádnou dotykovou plochu, ať už displej nebo touchpad. Neměl by mít místo ani pro mikrofon a další drobnosti.

Prototypy ovladače jsou údajně vyvedeny v černé barvě a pokryté různě navrženými bílými proužky, aby se dal případně odhalit nepoctivec, který by fotografie nového ovladače předčasně pustil na web. Jak tedy vypadá nový gamepad pro Xbox, vám zatím neukážeme.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama