zabery-z-husitske-hry-studia-warhorse
Novinka Záběry z husitské hry studia Warhorse

Záběry z husitské hry studia Warhorse

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

26. 3. 2013 00:50 16
Reklama

Zástupci studia Warhorse na sebe strhli veškerou pozornost během české Game Developers Session loni v prosinci. Stačila jim k tomu prezentace statické lokace z jejich připravované husitské hry. Natolik realistické zpracování se ve hrách často nevidí a bez ohledu na to, že se jedná o projekt tuzemského týmu nebo nikoliv, vzbudila ukázka oprávněný zájem.

Další materiály nicméně slíbil tým kolem designéra Dana Vávry uvolnit až později, aby se předešlo zbytečným spekulacím nebo dohadům, ta chvíle ale zřejmě nastává. Před několika hodinami se roztočila kola veletrhu Game Developers Conference v USA a hned v první vlně bylo uvolněno propagační video demonstrující výkon CryEngine 3. Jak je známo, připravovaná hra studia Warhorse tento engine využívá a byl by hřích nezačlenit ukázku z jejich hry do demo reelu.

Na video se můžete podívat sami, to, co vás zajímá začíná v čase 3:35 a nabízí hned několik pohledů na samotnou hru. Kromě krajiny, kterou jsme mohli částečně hltat už na GDS přednášce v prosinci, je k vidění také část soubojového systému, který působí relativně pomalejším, leč intenzivnějším dojmem a má velice blízko k realitě. Stejně tak je na tom i dobová architektura, oblečení a pevně věříme, že i všechno ostatní, co je v krátké ukázce k vidění, mají Warhorse podložené historickými studiemi.

Další informace o hře nemáme, konečně se ale tímto nečekaným únikem pootevřou stavidla a my tak dostaneme šanci dojít si pro informace přímo ke zdroje.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama