brothers-a-tale-of-two-sons-na-videu
Novinka Brothers: A Tale of Two Sons na videu

Brothers: A Tale of Two Sons na videu

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

11. 3. 2013 18:00
Reklama

Brothers: A Tale of Two Sons je stahovatelnou hrou pro třetí Playstation a Xbox 360 vyvíjenou ve Starbreeze Studios. Hra vypráví příběh dvou bratrů vydávajících se na pouť fantasticky vypadajícím pohádkovým světem s cílem nalézt lék pro svého nemocného otce.

Bratři však mají osobnosti jeden od druhého zásadně odlišné, což je vidět ve videu například odlišnými interakcemi s okolním světem a postavami v něm viděnými. Hlavním tahákem hry je ale beze sporu ovládací schéma.

Hráč na gamepadu ovládá oba bratry najednou - levá polovina ovladače pro jednoho, druhá pro druhého. Jsme vážně napnutí, jak se toto bude ovládat v reálu, zda to nepodpoří rozvoj rozpolcených osobností a jaké hádanky si pro nás autoři nachystají!

Video toho sice ukazuje bohužel relativně málo, ale i z toho mála s klidným srdcem usuzujeme, že tahle hra by nás mohla čapnout za srdce tím správným způsobem. Uvidíme, jak to dopadne, ale až tak úplně se nebojíme - ve Starbreeze mají přeci tým šikovný, o čemž jste se mohli přesvědčit například v Levelu č. 221.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama