dalsi-star-wars-hra-jen-tak-nebude
Novinka Další Star Wars hra jen tak nebude

Další Star Wars hra jen tak nebude

Ondřej Švára

Ondřej Švára

4. 3. 2013 09:56 1
Reklama

Nová hra ze světa Star Wars má zřejmě k dokončení velmi daleko. Řeč je o Star Wars 1313, které bylo podle nových informací uloženo k ledu. Jedná se o akční hru pro nové konzole, jejíž osud se po loňském prodeji Lucasfilmu do konglomerátu Disney rapidně změnil.

Disney po utracení čtyř miliard za Lucasfilm zřejmě probral všechny současné projekty a ve snaze ušetřit na vývoji zrušil nebo alespoň zastavil ty, které nemusejí být jasnými hity. A to může být případ Star Wars. Tahle filmová značka v současnosti neprožívá v herním byznysu úplně nejlepší období. Dokládá to například vlažnější zájem o multiplayerové The Old Republic.

Dalším důvodem zmrazení hry by mohlo být i to, že Disney chce Star Wars využít až v letech 2015, 2017 a 2019, kdy by se měly v rámci univerza vyrobit tři nové filmy.

Star Wars 1313 mělo vyjít na konci letošního roku pro novou generaci konzolí a ještě loni v říjnu Disney ujišťovalo, že akvizice nebude mít na hru jakýkoliv vliv. Samotné Lucas Art odmítlo kauzu nějak obšírně komentovat. Ujistilo však, že hra opravdu není zcela zrušená.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama