mrknete-na-divinity-dragon-commander
Novinka Mrkněte na Divinity: Dragon Commander

Mrkněte na Divinity: Dragon Commander

Marek Švrkala

Marek Švrkala

28. 2. 2013 11:48 1
Reklama

Vývoj hry Divinity: Dragon Commander zatím probíhá poněkud potichu, což je určitě škoda. Projekt belgického studia Larian, který má těžit z kulis série Divinity, totiž vypadá velmi nadějně, o čemž se můžeme přesvědčit jak na nově spuštěných webových stránkách, tak v čerstvém traileru. Tvůrci v něm ukazují různé aspekty chystaného titulu. V základě jde o realtime strategii, v níž pomocí budování továren a těžby zdrojů tvoříte armádu a útočíte na nepřátele.

Pokud ale vaše pokyny nebudou stačit, můžete se vtělit do jednoho ze svých draků a podpořit jednotky přímo v bitvě, kde ke zničení nepřítele s drakem použijete oheň, mlhu nebo různá kouzla. Hra také nabízí příběhové aspekty a hrací karty. Vítaným doplňkem je kompetitivní a kooperativní a multiplayer až pro čtyři pařany.

V kooperaci se jeden z hráčů stane strategickým velitelem a další mohou rozsévat zlo v podobě draků. To zní velmi slibně a my se těšíme na informace, které tvůrci nepochybně budou v následujících měsících postupně vypouštět. Vývoj tohoto PC titulu (konzolové verze nejsou do budoucna vyloučené) totiž po více než dvou letech práce konečně je ve finální fázi, vydání hry bychom se mohli dočkat letos v létě.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama