chysta-se-dalsi-dil-strategie-anomaly
Novinka Chystá se další díl strategie Anomaly

Chystá se další díl strategie Anomaly

Marek Švrkala

Marek Švrkala

28. 2. 2013 19:24
Reklama

Polský nezávislý tým 11 bit studios dnes oznámil tajnou hru, kterou už dva týdny prodává věrným fanouškům. Nakonec jsme se nedočkali žádného překvapení, protože tvůrci vsadili na jistotu – chystají pokračování Anomaly: Warzone Earth, které nazvali jednoduše Anomaly 2. Tím tvůrci jen dokládají, že chtějí navázat na hratelnost předchůdce a oživit ji o nové prvky, které mají rozšířit taktické možnosti.

Jedním z nich je proměna jednotek – ty se mohou za jízdy změnit v obří mechy s různými schopnosti, což dokládá i video uveřejněné exkluzivně na oficiálních stránkách hry na Facebooku. Tam můžete také vidět vylepšenou grafiku, vývojáři upravili engine a ten tak nyní je schopný vykreslit kvalitnější obraz.

Dalším důležitým doplňkem single-playerové kampaně by měl být multiplayer, který zkombinuje dvě strany – tower defense styl se tak střetne s tower offense. Jeden z hráčů bude budovat věže a ničit lidi, druhý povede lidstvo k útoku na mimozemské stavby. Anomaly 2 vyjde v druhém čtvrtletí tohoto roku, cena byla stanovena na 15 dolarů. Teď už se mrkněte na slíbený trailer a nalaďte se na tu správnou postapokalyptickou notu:

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama