playstation-4-zahaleno-cloudem
Novinka Playstation 4 zahaleno cloudem

Playstation 4 zahaleno cloudem

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

19. 2. 2013 09:45 3
Reklama

Do 20. února stále ještě zbývá posledních pár hodin času, pojďme si tedy posvítit na další zajímavé spekulace související se zítřejším odhalením budoucnosti značky Playstation.

Server DualShockers přinesl zajímavou myšlenku, že to nebude Playstation 4, z čeho se zítra novinářská i hráčská obec posadí na zadek a co bude na příští léta ovlivňovat hraní na Playstationu, ale něco docela jiného. Nejdříve ale zavzpomínejme na léto minulého roku - Sony kupuje Gaikai za 380 milionů dolarů.

A právě DualShockers nyní přišli s odvoláním na Wall Street Journal se zprávou, že technologie a know-how získané akvizicí Gaikai se neprojeví ničím jiným, než vlastní Playstation cloud platformou. Potenciál je zde ohromný - od zpětné kompatibility po streamování rovnou i nových her.

Otázky cloudového hraní však zůstávají neměnné - co na to infrastruktura a zhýčkané oko hráče? A co vy, byli byste ochotni si místo vkládání disku do mechaniky či stahování hry na pevný disk konzole zážitek pouze streamovat a definitivně tak přiřknout hraní přízvisko služby?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama