crytek-o-next-gen-a-dnesnich-pc
Novinka Crytek o next-gen a dnešních PC

Crytek o next-gen a dnešních PC

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

10. 2. 2013 15:10 1
Reklama

Cevat Yerli, ředitel Cryteku, se v rozhovoru pro magazín Edge rozpovídal o technologiích dnešních i budoucích. Hrdému prohlášení, že ze stávající generace konzolí mačkají příslovečné maximum, tomu věříme. Zajímavěji ovšem dnes vyznívají proroctví o budoucnosti a současném výkonu stolních počítačů v porovnání s příští generaci konzolí.

Podle Yerliho předvádějí současná herní PC výkon a technologie, které po příštích pět let nebudou nikterak odlišná od toho, co nám budou v obýváku ukazovat nové herní konzole. S tím se počítá - vždyť herní PC těm současným krabičkám u televizí utekly o míle. Zauvažujme však nad významem číslovky 5 - tuší snad Yerli, že se snad přeci jen chystá zkrácení životního cyklu konzolí nebo šlo jen o plácnutí do větru?

Nicméně, Playstation 4 ani další Xbox prý PC hráče příliš překvapit nemohou, a spíše než na soustředění se na "next-gen" zážitek, budou se nové konzole zaměřovat na centralizaci domácí zábavy.

Závěrem můžeme jen dodat, že se nám líbí přístup Cryteku k PC jakožto herní platformě a jsme zároveň zvědavi, co myslí prohlášením, že na příští generaci konzolí jsou již dávno připraveni. Crytek bez pochyb něco kutí. A my jsme velmi zvědaví, co to bude!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama