unikle-informace-o-next-gen-titulech
Novinka Uniklé informace o next-gen titulech

Uniklé informace o next-gen titulech

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

6. 2. 2013 10:12
Reklama

Dnešní next-gen je již oldschool a ten nový již prakticky klepe na dveře. Netrpělivě vyhlížíme 20. únor, kdy bychom se teoreticky měli již dočkat finálního odhalení nového Playstationu, zatímco následující E3 bude zřejmě ve znamení nového Xboxu.

A s únorem souvisí následující spekulace - co by to bylo za odhalení konzole bez ochutnávky exkluzivních či launchových titulů? Dohady naznačují, že se za dva týdny zřejmě dovíme minimálně o dvou titulech, přičemž jeden z nich bude závodní. Další Gran Turismo to však s největší pravděpodobností ještě nebude. Pracovat by na něm měli lidé stojící za Motorstormem a dokonce i Ged Talbot - člověk, který pracoval na PGR i Blur. Vedle toho se ale máme těšit i na nový projekt od autorů Killzone - Guerrila Games. O co konkrétně jde, to se zatím můžeme pouze dohadovat.

Microsoft však nezůstává opodál a vy se tak můžete podívat na nenápadný obrázek, údajně pocházející z Project Gotham Racing 5 - titul, jež by měl podle serveru VG247 provázet start konzole. Z obrázku není příliš složité vyčíst, že dočkat bychom se měli již tento rok a že prostředím hry je Londýn.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama