sherlocka-holmese-cekaji-dalsi-pripady
Novinka Sherlocka Holmese čekají další případy

Sherlocka Holmese čekají další případy

Marek Švrkala

Marek Švrkala

3. 2. 2013 18:22
Reklama

Vývojářský tým Frogwares připravuje další pokračování i u nás populární série detektivních adventur se Sherlockem Holmesem. Sherlock Holmes: Crimes and Punishment naváže na úspěch předchozího dílu, hra se ale v mnohém změní. Největší změna by měla být patrná už na první pohled, tvůrci totiž namísto vlastního enginu používají Unreal engine třetí generace, který by měl vylepšit grafickou stránku. Jinak bude vypadat také samotný Sherlock – jeho modernější vizáž můžete vidět v přiložených obrázcích.

Další výraznou změnou je větší počet případů, které se ve hře objeví. Tentokrát nebudete rozplétat jednu zapeklitou kauzu, ale hned osm odlišných případů. Každý z nich by měl navázat na tradici příběhů Conana Doylea, takže nebude nouze o vraždy, záhadná zmizení nebo ohromující krádeže, nad nimiž zůstává rozum stát. Daleko větší vliv na vývoj vyšetřování než v předchozích dílech by mělo mít vlastní rozhodování hráče.

„Každý z případů nabízí hráčům jistou volnost. Všechna rozhodnutí mají vliv na hru a mohou mít skutečné a často nepředvídatelné následky. Musíte nést váhu svých činů, Crimes and Punishments nabízí systém akcí a následků, který hráče přinutí přemýšlet před každou volbou,“ napsalo v oznámení vydavatelství Focus Home. Datum vydání zatím nebylo zveřejněno.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama