rare-pracuje-na-vlastni-cloud-technologii
Novinka Rare pracuje na vlastní cloud technologii

Rare pracuje na vlastní cloud technologii

Maggot

Maggot

29. 11. 2012 10:43
Reklama

Posledním zářezem britského studia Rare se stala Xbox 360 exkluzivní pohybová zaležitost Kinect Sports. Vývojáři jsou krom jiného tvůrci značek Banjo-Kazooie, Perfect Dark, Killer Instinct a mnoha dalších. Nyní se objevil inzerát, v němž vedení hledá dalšího vývojáře, co má zkušenosti s cloudovými technologiemi.

První inzerát odkazuje na místo servisního technika páteřní sítě. Dle popisu pozice bude uchazeč dohlížet na vývoj cloudových služeb, které se mají stát centrální sítí pro budoucí projekty studia. Což znamená, že Rare nejspíše připravuje vlastní sociální síť nebo centralizovanou službu ke sdružování informací a určitou formu jejich následné distribuce.

Tato pozice je doplněna druhým inzerátem, který pro změnu hledá herního vývojáře, který "bude pracovat na extrémně ranném prototypu hardwaru vyvíjeném externími týmy." Vzhledem k faktu, že Rare patří pod sdružení Microsoft Studios, je zřejmé, že budou vývojáři pracovat na další generaci konzole Xbox. O povaze jejich práce je zatím ještě předčasné mluvit.

Rare pracuje na vlastní cloud technologii
i Zdroj: Hrej.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama