zombie-driver-hd-miri-na-pc-i-konzole
Novinka Zombie Driver HD míří na PC i konzole

Zombie Driver HD míří na PC i konzole

Marek Švrkala

Marek Švrkala

14. 9. 2012 09:32
Reklama

Arkádová akce Zombie Driver se po více než dvou letech bude opět ucházet o přízeň hráčů, a to ve vylepšeném kabátku a na více platformách. Polské studio Exor se ji totiž rozhodlo znovu vydat pro PC, ale k tomu navíc připravilo i úplně nové verze pro konzole Xbox 360 a PlayStation 3 a mobilní zařízení, která na Androidu využívají technologii Tegra. Cena byla stanovena na 800 Microsoft bodů, 10 dolarů a 7 dolarů pro mobilní verzi.

Zombie Driver na konzole a PC přifrčí v lákavém HD kabátku a přinese oproti původní verzi dvojnásobně dlouhou příběhovou kampaň (celkem 31 misí). Vedle ní se hráči mohou těšit na další speciální módy, jako je Blood Race s různými variacemi na závodění nebo Survive, v němž na vás útočí vlny zombíků. Těm budete čelit s 13 odlišnými vozy, oblibu si jistě získá školní autobus nebo buldozér. Vozidla si navíc můžete vylepšit díky propracovanému systému uprgadů zbraní.

Zombie Driver by tak ve vylepšené HD edici měl přinést daleko poutavější zábavu než jeho původní verze, která u nás v recenzi získala pouhé tři bodíky z deseti možných. Podívejte se na trailer a do kalendáře si zapište 17. říjen, kdy hra vyjde na sítích Xbox Live, Steam a na Androidu. Majitelé PlayStationu 3 budou muset chvíli počkat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama