kariera-ve-fifa-13-plna-zmen-a-novinek
Novinka Kariéra ve FIFA 13 plná změn a novinek

Kariéra ve FIFA 13 plná změn a novinek

Maggot

Maggot

24. 7. 2012 06:00
Reklama

Fotbalová FIFA 13 se v rámci páteře hry, tedy kariérního režimu, dočká několika velice klíčových novinek, které pravděpodobně neocení jen skalní fandové. Předem se sluší dodat, že v rámci postupu budete moci bojovat i s národním týmem, nejenom jako hráči, ale také jako trenéři. Systém nabídek a koučování se od minulého dílu značně roztáhnul.

V závislosti na vašich trenérských výkonech tak budete získávat nabídky na trénování jak domácích klubů, tak národních týmů, přičemž s novým systémem reputace úzce souvisí i novinky. V tisku tak budete často vídat fámy o tom, jak by vás někdo chtěl koupit, případně pozvat na trénink třeba i několik měsíců před tím, než se tak opravdu stane.

Mezi novinky patří i mód Skill Games, který se zaměřuje na opravdové dovednosti fotbalistů. V několika desítkách technických miniher tak například otestujete své přihrávání, pokutové kopy či další schopnosti, které by měly být součástí vašeho slovníku. EA navíc odhalila i video zobrazující hlasové ovládání skrze pohybový ovladač Kinect.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama