soutez-o-ghost-recon-future-soldier
Novinka Soutěž o Ghost Recon: Future Soldier

Soutěž o Ghost Recon: Future Soldier

Tomáš Krajča

Tomáš Krajča

12. 7. 2012 12:45 6
Reklama

Ve spolupráci se společností Playman jsme pro vás připravili soutěž o vynikající taktickou akci Tom Clancy's Ghost Recon: Future Soldier. Filmový singleplayer a zábavné multiplayerové módy spolu s nezbytnými gadgety a týmovým postupem vpřed dávají dohromady kvalitní akční zážitek, který ocenili i recenzenti Levelu a Hrej.cz. O co všechno jsme soutěžili?

3x PC verze hry Tom Clancy's Ghost Recon: Future Soldier Signature Edition + maskovací šátek a přívešek na klíče s motivem hry

Soutěž o Ghost Recon: Future Soldier
i Zdroj: Hrej.cz

Abyste vyhráli některou z trojice cen, museli jste správně odpovědět na trojici soutěžních otázek (správné odpovědi jsou vyznačeny tučně):

1) Který z těchto MP módů Ghost Recon: Future Soldier neobsahuje?
A) Saboteur
B) Agent Walker
C) Guerilla

2) Na jakém enginu hra Ghost Recon: Future Soldier běží?
A) Yeti
B) Unreal Engine 3.0
C) Gamebryo

3) V jaké zemi vznikala PC verze Ghost Recon: Future Soldier?
A) Francie
B) Kanada
C) Ukrajina

Soutěž probíhala od pondělí 25. června do pondělí 2. července, 24:00. A z výher se mohou těšit: Jan Kulíšek z Nehvizd, Vlastislav Vytiska z Letohradu a Jozef Fürst z Lubiny.

Soutěžit můžete také přímo na stránkách společnosti Playman, která pořádá Soutěž o počítač HAL3000 s motivem Future Soldier v hodnotě 25 000,- Kč. Společně s HALSHOP máte jedinečnou možnost získat speciální počítač v brandingu Future Soldier! A to v konfiguraci o které se vám ani nesnilo! Nejen, že je to pěkně nadupaná mašina, ale zahrajete si na ní i Ghost Recon: Future Soldier v DirectX11 verzi na plné detaily! Soutěžní stránku naleznete zde.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama