stare-gta-3-se-zrejme-objevi-na-psn
Novinka Staré GTA 3 se zřejmě objeví na PSN

Staré GTA 3 se zřejmě objeví na PSN

Ondřej Švára

Ondřej Švára

25. 6. 2012 11:15
Reklama

Velké a úspěšné hry mají tu výhodu, že mohou být velké a úspěšné kolikrát chtějí. A vydavatelé na nich několikrát takřka bez práce vydělají. a protože doba aktuálně stále retru přeje, rozhodl se i Rockstar oprášit své staré hity. Konkrétně GTA 3 a jeho volné pokračování Vice City. Obě hry zřejmě již brzy uvede na síti Playstation Network pro PS3.

Možná právě proto americká asociace ESRB oběma hrám znovu udělila rodičovské hodnocení. Asi aby se nezapomnělo, že jsou spadají do kategorie "M", tak se označují tituly nepřístupné pro lidi mladší sedmnácti let. Tvrdším restrikcím podléhá už jenom hrstka her označených Adults Only.

Rockstar oficiálně žádnou hru k vydání nepotvrdil, ale předpokládá se, že se GTA3 i Vice City na trhu objeví pospolu v nějaké výhodné stahovatelné edici. Jak výhodná ale vlastně může být podruhé prodávaná hra ? Například tím, nepůjde od HD remake, ale o původní verze jenom technicky přizpůsobené běhu na PS3?

První trojrozměrné GTA bylo vydáno na podzim roku 2001 a znamenalo přelom v akčních a motoristických žánrech, které spojilo dohromady v sandboxovém příběhovém thrilleru. Stejný koncept o rok později rozvinula česká akce Mafia.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama