lide-jsou-az-prilis-nenasytni
Novinka Lidé jsou až příliš nenasytní

Lidé jsou až příliš nenasytní

Ondřej Švára

Ondřej Švára

25. 6. 2012 11:48 1
Reklama

Vlna kritiky se snesla na letošní Electronic Entertainment Expo. Podle některých novinářů a především mnoha hráčů postrádala výstava jiskru a především produkty, které by lidi opravdu zajímaly. Tedy v první řadě kvalitní, zajímavé a originální hry.

Jedním z hlavních viníků unylosti E3 je podle názoru veřejnosti společnost Nintendo, která se na své vlastní tiskové konferenci věnovala spíše infantilním avatarům z MiiWare než hrám, na které bychom se v souvislosti s novou konzolí WiiU mohli doopravdy těšit.

Prezident americké pobočky Reggie Fils-Aime se však jako hlavní aktér nintendovské tiskovky brání. Podle něj se herním fanouškům jednoduše nedá zavděčit. Jsou podle něj až příliš nenasytní. "Pokaždé když dáte ven nějakou informaci, reakce na ni zní: A co dál? Léta se komunita třeba ptala, co je s Pikminem. A když jí ho dáme, zeptá se, co tam máme dál..," říká Reggie.

Nejvíce kritizovanou části nintendovské konference byla ta o dvanácteru hříček nazvaném Nintendo Land, ve kterých dovádějí maskotové jednotlivých her Nintenda. Fils-Aime je ale přesvědčen, že pozdější úspěch Landu kritiky umlčí, neboť s vlažným přijetím se kdysi na E3 setkalo i Wii Fit a pak se ho prodalo 43 milionů kopií. Problém je podle Fils-Aimeho v tom, že lidé neumějí na předváděcích akcích jako je E3 správně posoudit, z čeho bude opravdový fenomén a co je skutečná hovadina. To totiž ukáže až trh.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama